Atlantens Pärla (Flyg och hotellpaket)
Från 2.520 Kr

Från 2.520 Kr

Atlantens Pärla (Flyg och hotellpaket)

Contact form 7 extended by Renzo Johnson


Atlantens Pärla (Flyg och hotellpaket)


Island i vinternPRIS


Reykjavik Citytur, med utflykter från 3.895
Atlantens Pärla, 4 dagar (flyg och hotell) Från 2.520 KrAtlantens pärla är en paketresa för dig som på kort tid vill uppleva mycket av Island.
Många av Islands världskända naturskatter finns i den sydvästra delen och har du ont om tid så rekommenderar vi vårt Reykjavik paket med förbokade utflykter till sevärdheterna.


Vi upplever den spännande lilla metropolen Reykjavik, Islands huvudstad med 120.000 invånare, rik på upplevelsemöjligheter, museer, kulturella aktiviteter, spännande restauranger, caféer och hektiskt nattliv. På utflykterna upplever du några av de största attraktionerna på Island, du badar i Blå Lagunen och njuter av vacker natur med gejsrar och mäktiga vattenfall.

Reseperiod: 1.okt 2015 till 1.maj 2016 *

Avresa Köpenhamn.
Från Stockholm tillkommer eventuellt flygtillägg.

Hotel Cabin DBL SGL tillägg
Standardrum Fr. 2665:- 460:-
Deluxe rum Fr. 3150:- 580:-Detta ingår i Reykjavik Citytur:
Flyg från Köpenhamn eller Stockholm till Island t/r. Skatter och avgifter.
3 övernattningar på valt hotell med frukost.
2 utflykter enligt beskrivning nedan.Detta är inte inkluderat i priset:
Avbeställning- och reseförsäkring
Eventuellt flygtillägg. Priset är baserat på WOW air och Icelandairs billigaste flygpris och kan inte garanteras vid beställningstillfället.
Beställ alltså i god tid..


Resan kan förlängas men detta ska upplysas på förhand. Kontakta oss för prisuppgifter om detta. Se priset för extra nätter i prisöversikten.


Beställ: info@hekla.com


Hotel Cabin är ett av våra favorit 3-stjärniga hotell i Reykjavik med en god balans mellan kvalitet och pris. Hotel Cabin rymmer både standard och deluxe rum. Alla 274 rum har bad/WC, TV, radio och direkt telefon. Standardrummen är små men praktiska och deluxe rummen är rymmligare av ett nyare slag. Cabin har bar och 24 timmars service. Restaurangen erbjuder prisvärdig lunch och kvällsbuffé. Kontakta oss vänligen om annat hotell önskas.UtflykterBlå Lagunen

Blå Lagunen är ett absolut måste när du besöker Island. Ett dopp i det mineralrika, turkosvita vattnet gör underverk för både kropp och själ. Bussen kör till den Blå Lagunen, där du har ca 1,5 timme till förfogande. Lagunens välgörande vatten kommer från mer än 2000 meters djup. Pick-up från hotellet.

Gyllene Cirkeln.

Gyllene Cirkeln är en den "klassiska" sightseeing turen ett "must - see" för alla Islandsbesökare. Vi besöker nationalparken Thingvellir, det mäktiga vattenfallet Gullfoss och de varma källorna och gejsrarna i Geysir-området. Utflykten tar allt som allt ca åtta timmar och är inkluderad i priset.

Reykjavik stadsrundtur - alternativt ridtur eller valsafari

Vi besöker Reykjavíks historiska och moderna delar. En stad med många ansikten. Höjdpunkter på turen: Perlan, Hallgrimskyrkan, presidentresidenset och Hafnarfjördur. Turen tar ca 2 ½ timme. Inte inkluderad i priset.

Ridtur med Ishestar

Vi lär känna den isländska hästen och rider i vackra omgivningar runt Reykjavik. Pick up på hotellet. Turen tar ca 3 1/2 timme varav 1 1/2 timme är ridning. Tillägg 565 kr.

Valsafari.

Även om det inte är sommar och högsäsong så är det alltid en spännande upplevelse att följa med på en båttur i Faxaflói. De mest sedda valsorterna du har möjlighet att se under denna perioden på året är vitnosdelfin och tumlare, men även späckhuggare, knölval och vikval kan ses. Turen tar 3 timmar. Tillägg 520 kr
Karta
BOKA NU